Tantric Candy Privacy Policy

Version 1.1. – This page was updated on 25-05-2018

 

We are aware that you trust us. It is our responsibility to protect your privacy. On this page you can read which data we collect when you visit our website, why we collect these data and how we improve your experience using our website based on these data. So you will understand how we work.

This privacy policy applies to the services of www.tantriccandy.com. You must know that www.tantriccandy.com is not responsible for the privacy policy of other websites and other sources. By using our website you acknowledge to accept our privacy policy.

Www.tantriccandy.com respects the privacy of all the visitors/users of its website and ensures that all personal information which you will give us, will be dealt with in a strict confidential manner.

 

How we use the collected data

 

Our Services

When you order one of our services/products then we will ask for personal data including name, address, country, e-mail and telephone number. These data will be used to execute your order. You can optionally provide us with your date of birth, which we only use to personalize the services we offer to you. These data will be stored on a secure server owned by www.tantriccandy.com or by a third party. We will not combine your personal data with other data. Any data required for the transaction of funds (the payment for your order), including bank or credit card information is handled over secure servers owned by third parties specialized in handling monetary transactions (PayPal).

 

Communication

When you send emails or other messages to us it will be possible that we will save these messages. Sometimes we will ask for your personal data when this is relevant. This enables us to answer your questions and requests. These data will be stored on a secure server owned by www.tantriccandy.com or by a third party. We will not combine your personal data with other data.

 

Cookies

We collect data for research to get a better insight in our clients in order to tailor our services/products.

This websites uses cookies. A cookie is a small piece of data sent from a website and stored in a user’s web browser while the user is browsing the website. Every time the user loads the website, the browser sends the cookie back to the server to notify the website of the user’s previous activity. This information gathered by the cookie will be stored on the secure server of www.tantriccandy.com or by a third party. We use this information to see how you use the website and to make reports on website activity in order to offer you other services and products related to your activity on internet.

 

Affiliate links

This website contains affiliate links. An affiliate link means that Tantric Candy may earn advertising / referral fees if you make a purchase through the affiliate link, without any extra cost to you. Affiliate links are identified as such by the text “affiliate link” next or close to the triggering link or icon. We may e.g. offer you the opportunity to buy our books at another ebook retailer than Tantric Candy. If you click on the affiliate link and buy other products on the same website within a limited period of time, we may earn a small referral fee. We may also mention, review or recommend other books or products on our blog. We are an independently owned and any opinions expressed are purely our own. If a blog contains affiliate links, this will be stated at the beginning of the blog.

 

Purpose

We collect and use this information for no other purposes than described in our private policy unless we have received your permission to do otherwise.

 

Third Parties

We will not provide your data to other parties unless compelled by mandatory legal disclosure requirements by competent authorities. In some cases your data will be shared internally but our personnel signed a non-disclosure contract to respect the confidentiality of your personal data.

 

Alterations

This privacy policy is tuned to the current status of our website. Adjustments or changes on our website can lead to changes in the privacy policy. So we advise you to read our privacy policy on a regular basis.

 

Personal Data Options

We offer all visitors the possibility to look at, to change or to delete all personal data, which has been provided to us.

 

Adjustments and termination/removal of Newsletter

At the bottom of all our mails you will find the possibility to adjust your personal data or to terminate the newsletter.

 

Switch off cookies

Most browsers are set up to accept cookies but you can set up your browser to refuse cookies or to notify you when a cookie is being sent to you. It is however possible that some services and functions on our website and on other website do not function properly when you have switched off cookies on your browser.

 

Questions and Feedback

We check on a regular basis if we comply with the privacy policy. If you have questions about our privacy policy do contact us:

 

Tantric Candy / Charlene Black Publications

Postbus 1000 (Box A9075)

2260 BA Leidschendam

Netherlands

 

E-mail: info@tantriccandy.com
Chamber of commerce number: NL30205272
VAT identification number: 224826906B01

 

Privacybeleid Tantric Candy / Charlene Black Publications

 

Over ons privacybeleid

 

Tantric Candy / Charlene Black Publications geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

 

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Tantric Candy / Charlene Black Publications. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 25/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies.

 

Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.

 

Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

 

Over de gegevensverwerking

 

Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

 

Webwinkelsoftware

 

WooCommerce

Onze webwinkel is ontwikkeld met software van WooCommerce, wij hebben voor onze webhosting gekozen voor TMD Hosting. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. TMD Hosting heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. TMD Hosting is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Er worden regelmatig back-ups gemaakt om verlies van data te voorkomen.

 

Webhosting

 

TMD Hosting

Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van TMD Hosting. TMD Hosting verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. TMD Hosting heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. TMD Hosting is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

 

E-mail en mailinglijsten

 

MailChimp

Wij versturen onze e-mail nieuwsbrieven met MailChimp. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de ‘unsubscribe’ link. U ontvangt onze nieuwsbrief dan niet meer. Uw persoonsgegevens worden door MailChimp beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

 

Internetprovider (KPN)

Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Internetprovider KPN. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Internetprovider KPN heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

 

Payment processors

 

PayPal

Voor het afhandelen van (een deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van PayPal. PayPal verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. PayPal heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. PayPal behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. PayPal deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van PayPal’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. PayPal bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

 

Facturatie en boekhouden

 

M&Y Administratie

Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van M&Y Administratie. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van M&Y Administratie. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. M&Y Administratie is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. M&Y Administratie gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

 

Externe verkoopkanalen

 

Smashwords, Amazon en overige eboek retailers

Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Smashwords, Amazon en andere eboek retailers. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan delen deze verkopers uw bestel- en persoonsgegevens niet met ons.

 

Doel van de gegevensverwerking

 

Algemeen doel van de verwerking

 

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om – anders dan op uw verzoek – op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

 

Automatisch verzamelde gegevens

 

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

 

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

 

In voorkomende gevallen kan Tantric Candy / Charlene Black Publications op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

 

Bewaartermijnen

 

Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

 

Uw rechten

 

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.

In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van

gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

 

Inzagerecht

 

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

 

Rectificatierecht

 

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

 

Recht op beperking van de verwerking

 

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

 

Recht op overdraagbaarheid

 

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

 

Recht van bezwaar en overige rechten

 

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Tantric Candy / Charlene Black Publications. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

 

Cookies

 

Cookies van derde partijen

 

In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.

 

Wijzigingen in het privacybeleid

 

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

 

Contactgegevens

 

Tantric Candy / Charlene Black Publications

Postbus 1000 (Box A9075)

2260 BA Leidschendam

Nederland

 

E info@tantriccandy.com

KvK nummer: NL30205272

BTW nummer: 224826906B01

 

Contactpersoon voor privacyzaken

Charlene Black